TARIEVEN FOTOGRAFIE

BY JASMIN FOTOGRAFIE /

TARIEVEN FOTOGRAFIE

Weddings

Woooow jullie gaan trouwen! Wat onwijs gaaf en natuurlijk gefeliciteerd met jullie verloving. Nu lekker op zoek naar die prachtige unieke locatie en de bruidsfotograaf die bij jullie past. Aangezien ik een enorme addiction heb voor bruiloften, zou ik wellicht weleens kunnen helpen met dat laatste. Van het klaarmaken tot aan de ceremonie en de openingsdans, alle emoties komen samen op deze dag. Jullie bruiloft vertelt namelijk een verhaal, die ik graag samen met jullie zou willen vertellen.

Enthousiast? Ik ben er klaar voor, nu jullie nog!

Het tarief voor een bruidsreportage start bij € 1495,- inclusief: 

  • Een kennismakingsgesprek 
  • 6 uur fotografie
  • Preview binnen 3 dagen
  • Minimaal 200 foto's op hoge resolutie
  • Mini album 15x15 cm met linnen kaft
  • 20% korting op een pre-wedding shoot

TROUWEN IN HET BUITELAND.  Wat gaaf dat jullie gaan trouwen in het buiteland! Ik ga graag met jullie mee om jullie lovestory vast te leggen. 

Get in touch!

Shoots

‘Wij zijn niet echt modellen hoor of goed in poseren…’ Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Blijven we lekker vertrouwd thuis of kiezen we er voor om toch naar buiten te gaan? De heide op, de paden in of misschien zoeken we zelfs wel een oud pittoresk stadje uit. Zelfs voor je pasgeboren kindje neem ik uitgebreid de tijd, want voor je het weet zijn ze het huis al weer uit.

Accept the camera, celebrate life & enjoy!

Voorwaarden

Tarieven shoots