is het fijn te weten wie er achter de camera staat. Wie legt jou vast wanneer jij op jouw kwetsbaarst bent?

Hi! Ik ben Jasmin. Een 27-jarige chaoot die zielsveel van mijn man Leon en hondje Bowie houdt. Maar ook van pizza, muziek, speciaalbier (ik spaar ze allemaal op untappd), het bos, de zee, goede koffie, borrelen, ontdekken, meezingen in de auto, plantjes (maar hoe houd ik ze levend?!) maar nog het állermeest van mijn friends & family. Op een dag raak ik gemiddeld 100 keer mijn sleutels kwijt, ik ben verslaafd aan Tony chocolade en als ik autorijd, staat Queen op en horen voorbijgangers mij luidkeels meezingen.

Jasmin

Als je voor een camera gaat staan,

Hi!

Mijn allergrootste passie? Je raadt het al!

fotografie

Voor mijn camera kun jij helemaal jezelf zijn. Samen met mij toveren we die pure lach tevoorschijn, de natuurlijke
houding en de mooiheid van het moment. Met mijn fotografie streef ik naar het vastleggen van jouw eigenzinnige zelf. Zonder poespas laat ik op een levendige manier de pracht van het moment uit de foto knallen. Of het nou een stralende lach, jullie mooiste dag samen of jouw sterke lijf op haar krachtigste moment is – het zal voor altijd herinnerd worden, zoals het herinnerd hoort te worden.

Mooi wel!

Op de foto gaan is niet voor iedereen weggelegd?

28-jarige

die zielsveel houdt van 

Leon

en ook van haar hondje

Bowie

ik spaar  op untappd allemaal

Speciaalbier

en zing vooral mee met

Queen

ik ben een

Je zult mij altijd om me heen zien kijken als een ontdekker, op zoek naar de juiste lichtval en de kleine details. Die momenten die je in het leven aan je voorbij zou laten gaan, vereeuwig ik met mijn lens. Zo spat connectie en liefde, die iedereen op zijn of haar eigen manier toont, van het beeld af.

details

lichtinval

connectie

Het is van groot belang dat degenen die voor de camera staan, een connectie voelen met mij: degene achter de camera. Ik word immers toevertrouwd om jouw verhaal te vertellen
middels fotografie. Het is belangrijk dat jij je fijn en comfortabel voelt voor mijn lens, want dat geeft een ongedwongen effect!